Bevásárlókosár
0 árucikk
 
Kiemelt termékek
Dorko Púder Cipő Dorko Púder Cipő
5999 Ft
3999 Ft
 
NEW BALANCE Cipő NEW BALANCE Cipő
19999 Ft
15999 Ft
 
DORKO CIPŐ Cipő DORKO CIPŐ Cipő
6999 Ft
4999 Ft
 
 
Hírlevél
* E-mail cím
Név 
Feliratkozás
 

Fizetési feltételek

FIZETÉS

Készpénz:

-    Készpénzben az áru üzlethelyiségben történő átvételekor. Az áru átvételekor történő fizetés választása esetén a Megrendelő a Szolgáltató üzlethelyiségében fizeti meg a termék vételárát készpénzben a Szolgáltató vagy megbízottja részére. Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) és euróban (EUR) van lehetőség. A termék átvételére a Megrendelő a fizetést követően jogosult.

-    Fizetés készpénzben utánvétellel a futárnak: Amennyiben a Honlapon megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, a Megrendelő a megrendelés végösszegét közvetlenül a futárnak teljesíti készpénzben.

Előre utalás bankszámlára: Megrendelő a megrendelt termékek árát, azok kiszállítását megelőzően fizeti meg a Szolgáltató részére a 11103107-75016124-01000003 bankszámlára átutalással. Ezen fizetési mód választása esetén a Megrendelő mindenképp várja meg, amíg a Szolgáltató visszaigazolja a megrendelést, addig semmiképp ne indítsa el az utalást. Szolgáltató a megrendelt terméket a vételár számláján történő jóváírását követően adja át a futárszolgálatnak vagy személyes átvétel esetén a Megrendelőnek.

Bankkártyás fizetés: A megrendelés végösszegének azonnali kifizetése történhet a CIB Bank Zrt. bankkártyás rendszerén keresztül is. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Szolgáltató a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a Megrendelőtől, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Szolgáltató nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A kártyás fizetéshez a Megrendelő internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Szolgáltató tájékoztatja a Megrendelőt. Bármely átvételi és szállítási mód esetén választható.

Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását.

Mire figyeljen a vásárláskor?
·    Olvassa el Webáruházaink ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit!
·    Tanulmányozza át a Webáruházaink biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!
·    Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!
·    Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)
·    Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
·    Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!

A biztonságról
Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.
Elfogadott kártyák
A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

Fizetés lépései
1.    Ön a Webáruházaink oldalán választja ki a terméket melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.
2.    Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.
3.    A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót
4.    A fizetést követően Ön visszatér a Webáruházaink oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.
 
Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Webáruházaink oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.
Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.